נשירה ושומניות גבוהה.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/02/2008 | 20:51 | מאת: יוסיS

שלום רב. מזה מספר שנים אני סובל מנשירה גברית טיפוסית למרות שכל גברי משפחתי בעלי שיער מלא וצפוף.מדי פעם אני חש בגירוד בקרקפת.אציין כי אני סובל משומניות חזקה בקרקפת.כשאני מעביר ציפורניי על הקרקפת יוצאת שכבת קליפה שומנית,למרות שאני חופף יום יום.המצב מפריע לי מאוד.לעיתים המצב נראה כאילו אני מורח שמן על הקרקפת,ולמותר לציין שאיבוד השיער גורם לי לעגמת נפש רבה. תודה מראש.

10/02/2008 | 10:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יוסי, לבעלי קרקפת שומנית רצוי לחפוף את השיער יום יום ב-3 סוגי שמפו לשיער שמן לסירוגין.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות