איבוד שיער קל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/02/2008 | 22:22 | מאת: אלון

שלום ד''ר, הייתה לי נסיגת שיער קטנה במפרצים ובחלק הקדמי של הראש, הסיבה לנסיגה ולנשירה הקטנה עדיין לא ברורה לגמרי אחרי שהייתי אצל רופא עור, כי יכולים להיות כמה גורמים במקרה שלי, אבל יש לי שאלה, אני קבלן בנייה במקצועי ושמתי לב שכאשר אני נמצא באתר בנייה ויש שם אבק ולכלוך, אחרי זמן קצר מתחיל לי גירוד בקרקפת, מה עושים בקשר לגירוד? והאם יכול להיות שכל עניין איבוד השיער, הקטן אמנם נגרם בכלל מהאבק והלכלוך? תודה רבה ד''ר.

10/02/2008 | 10:37 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלון, האבק והליכלוך יכול לגרום לגרד בקרקפת, אך לא לנשירת שיער. אתה צריך לחפוף לעיתים יותר תכופות, על מנת להסיר את הליכלוך ומטעמי היגיינה כמובן.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות