הדללות שיעור

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/02/2008 | 00:37 | מאת: אורלי

ני בת 47 היה לי שיער מלא ואפילו סבלתי מיתר שיער וגם משיעור יתר בכל הגוף לפני 6 שנים באופן פתאומי השיער הדלל ונעשה דק יותר ומאז נושרות לי כמויות עצומות של שיער עד שכמעט ואין לי שיער . אין קרחות אבל התהליך ממשיך. השתמשתי בכל התרופות הקיימות בשוק הייתי בטיפול בהייר קליניק, קיבלתי תוספת של ברזל לוריד - כל הבדיקות תקינות אבל השיער ממשיך לנשור וגם הבטחון העצמי שלי אותה תופעה התחילה אצל הבן של בגין 16 ונמשכת כבר שלוש שנים. גם הוא עבר את כל הבדיקות והטיפולים ברור לי שהסיבה היא משהו פנימי אבל אין לי קצה חוט איפה לחפש - לרופאי העור אין תשובות דיקור, הומאופתיה, נטורופתיה - שום דבר לא עוזר אנא עצתך תודה

10/02/2008 | 08:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אורלי, לרוב, העניין גנטי הורמונאלי. אני לא יכול לעזור לך בלי לבדוק אותך. את יכולה לנסות להגיע לייעוץ לנשירת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות