הנשירה ממשיכה למרות נטילת פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/02/2008 | 01:10 | מאת: יואב

דוקטור אלכס שלום אני בן 22 נוטל פרופסיה כבר 4 חודשים ואני לא רואה האטה בנשירה והדלול בשיער מתחיל לבלוט ככה שאני די לחוץ האם זה אומר שהכדור לא אפקטיבי אישית לגביי או שעלי לחכות עוד כמה חודשים כדי לראות תוצאות?

07/02/2008 | 11:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יואב, כעבור שלושה עד שישה חודשים מתחילת הטיפול ניתן בד"כ להבחין בהאטה או בעצירה של נשירת השיער. לאחר שישה עד שנים-עשר חודשים אפשר יהיה להבחין בסימני צמיחה מחודשת של השיער. לאחר שנה ימשיך מראה השיער להשתפר. אם אתה רואה שאין שיפור בנשירה בעוד כחודש-חודשיים, אז יכול להיות שהתרופה איננה טובה לך. בכל מקרה, רצוי לצלם את השיער טרם השימוש ולהשוות זאת עם תמונה לאחר שנה.

10/02/2008 | 19:22 | מאת: שחף

לי לקח קצת יותר מחצי שנה עד שפרופסיה התחילה להשפע, אבל מאותו רגע הנשירה ממש עצרה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות