שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/02/2008 | 01:56 | מאת: תומר

שלום דר רציתי בבקשה לשאול מזה 3 חודשים איני אוכל סדיר וגם די בלחץ סטודנט והתחיל להופיע לי דילול שיער באיזור הקרקפת .. אני ממש מפחד שזה יחמיר האם עליי לבצע בדיקות ואצל מי כדאי להתייעץ ובמידה וזה חוסר של איזה שהוא ויטמין או משהו האם חזרה לשגרה תסדר את המצב או מה שנשר נשר. מאוד חשוב לי לדעת ואני די מרגיש מדי פעם שאני נוגע בשער נופלות לי שערות מהראש מה לדעתך יכול להיות הגורמים תודה ויום טוב

04/02/2008 | 10:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום תומר, ברוב המקרים מדובר בעניין גנטי, אך אתה יכול לבדוק זאת אצל רופא העור. אינני יכול לומר לך מה הן הסיבות האפשריות בלי לבדוק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות