נשירת שעיר באזור הגבות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/02/2008 | 00:48 | מאת: שירה

שלום! אני לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל אשמח מאוד אם אקבל מענה לבעייתי העניין הוא דווקא שיער הגבות (לא ששער ראשי מלא שער ראשי דליל וצמיחתו איטית אבל בגבות היו לי גבות יפות מלאות במידה הנכונה והצמיחה היתה דווקא לא איטית)הענין הוא כזה עד לפני מספר חודשים היו לי גבות מלאות יפות ומה שקרה הוא כזה אני באופן כללי לא נוהגת לתת לכל אחת שתיגע בגבות שלי אך מיכוון שאותה אחת שהייתי מסדרת אצלה באופן קבוע כבר לא מסדרת יותר אז לא היתה לי ברירה הלכתי למשהי מעצבת גבות שסידרה לי את הגבות היא מאד דקיקה לי אותם והורידה ממקומות שלא צריך חשבתי שזה יגדל מהר כי זה גבות לא שער ראש ואני גם בחורה בגיל העשרים אך כבר עבר כמעט חצי שנה בלי שנגעתי בהם הגבות גדלו מעט עד גבול מסויים ומאז כמו שאמרתי כמעט חצי שנה שאני בודקת יום יום ושערה לא גדלה האם יש דרך לטפל בזה חשוב לציין שזה מפריע לי מאד אני בגיל שרוצה להתחתן לצאת ואני כל הזמן בבית בגלל זה מה עושים???

04/02/2008 | 10:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שירה, אני לא מאמין שבגלל שפעם אחת מישהי אחרת סידרה לך את הגבות , הן לא גדלות יותר. אני ממליץ להמתין כמבה חודשים ולא לגעת בהם, לא לנסות לסדר אותן, כי אז את תולשת אותן שוב. אם הן אינן צומחות , תמיד יש את אופציית ההשתלה או צביעה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות