חוסר ברזל ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/01/2008 | 12:44 | מאת: גארי

אני בן 45 ולאחרונה חלה נשירת שיער מוגברת, בבדיקות דם שאני עורך מידי שנה התגלה אצלי חוסר ברזל(52 לעומת המינימום של 70). כל השנים הברזל היה בתחום התקין. יש לציין שהפריטין והטרנספרין בגבול האמצע ו b12 נמצא במינימום. האם חוסר ברזל בצורה המצוינת יכולה לגרום לנשירה. איזה כדורים הכי טובים להעלאת הברזל. האם הנשירה הפיכה-כלומר במידה והברזל יעלה השערות שנשרו יחזרו לצמוח

03/02/2008 | 09:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום גארי, בקרב גברים מחסור בברזל לא משפיע על נשירת נשירת שיער. ממליץ לגשת לבדיקה אצל רופא העור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות