אי צמיחה של שיער לילדה בת 3.5

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/01/2008 | 20:52 | מאת: קרן

שלום רב, ביתי בת 3 ושמונה חודשים . היא נולדה קירחת לחלוטין ובערך עד גיל שנה צמחה לה פלומה דליה מאוד. היום היא בת 3 ו 8 חודשים , יש לה שיער קצר מאוד ודליל מאוד. במהלך כל השנים רופא המשפחה "פטר" אותי ב"זה יגדל" אך היום אני רואה כי קימת צמיחה אך היא מאוד איטית. עשיתי לילדה בדיקות דם שיצאו תקינות וכן לקחתי להתיעצות אצל רופא עור שטען כי מבנה השערה נראה תקין ושהצמיחה איטית. יש לי עוד ילדה בת 6 בעלת שיער בריא וטוב, יש לציין כי גם אני ובעלי בעלי שיער מלא ובריא. הילדה היום כבר סובלת ברמה חברתית והדבר רק ילך ויחריף עם השנים במידה והשיער לא יצמח. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם כדאי להגיע לאחד ממומחי השיער? אודה על תובתך, תודה

30/01/2008 | 13:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קרן, קשה לי לומר, צריך לראותה. כדאי לגשת לרופא עור המומחה לשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות