התקרחות ילדים - דחוף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/01/2008 | 10:17 | מאת: רונית

ד"ר שלום האם יש מצב שילד בן 11.5 יסבול מנשירת שער התקרחות בגין מתח חרדה והאם אפשר לטפל בזה בחלק הקדמי ישנם קרחות קטנות האם זה יצמח שוב

21/01/2008 | 13:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רונית, אני ממליץ לגשת לרופא עור ולשלול מחלות כגון אלופציה אראטה.

22/04/2008 | 23:23 | מאת: דלית

לבתי בת ה-14 יש נשירה נוראית, השבילים בשיערה ענקים, אני לא יודעת מה לעשות וקצת מיואשת. עשינו את כל בדיקות הדם, הכל יצא בסדר. גם בדיקות ההורמונים יצאו בסדר הרופא אישר שאין מה לעשות שזה נשירת גנטית ועוד תקופה קצרה הילדה תישאר אם התקרחות בראשה. ד"ר גינזבורג מה לעשות? הצילו. האם מותר לנערות להשתמש במינוקסי? האם מישהו מכיר מקרה דומה שהיה לו סוף טוב?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות