דקל ננסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/01/2008 | 12:38 | מאת: פרנקו

הנני בן 30, סובל מנשירת שיער קלה, לאחרונה התחלתי לקחת תרופה בשם רוטס hr הנוסחה המשופרת שכוללת בתוכנה תמצית דקל הננסי הידוע כמעכב את ההורמון הגברי. השאלה : האם השימוש בתרופה הנ"ל יפגע בזרע או בתיפקוד המיני או כל דבר אחר מאחר ויש בה תמצית דקל ננסי.. אבקשך שתיתן תשובה מדויקת אם אפשר, ואם יש לך מוצר טבעי אחר בכמוסות אשמח שתגיד לי, ותודה מראש.

20/01/2008 | 12:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום פרנקו, אני חושש שמוצר זה אינו יעיל לנשירת שיער.

22/01/2008 | 11:14 | מאת: עומר

אל תתפתה לכל מני שרלטנים. יש רק שתי תרופות (מתחרות) שאושרו על ידי מנהל המזון והתרופות האמריקני והוכחו כיעילות במחקרים - פרופסיה ומינוקסי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות