פרופסיה ואימפוטנציה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/01/2008 | 13:23 | מאת: רון

אני משתמש בפרופסיה מזה כשלושה חודשים. לאחרונה שמתי לב כי יש לי ירידה בחשק המיני (ואני חושש שלא היית לי אפילו זיקפה מלאה) רציתי לדעת האם מותר לי לעשות הפסקה למשך זמן מה ואז לחזור לשימוש. בנוסף, האם השימוש בפרופסיה יכול לגרום לאימפוטנציה? תודה רבה ד"ר

16/01/2008 | 10:13 | מאת: יואב

אהלן. גם אני משתמש בפרופסיה כבר שנה, אז אני מרשה לעצמי לנסות לענות לך ממה שהרופא שלי אמר לי בזמנו. הוא סיפר של-2% יש תופעות לוואי מהסוג שתיארת, אבל אמר שזה כ"כ נדיר שאין מה לפחד. הוא גם אמר שאם מופיעות תופעות פשוט מפסיקים את השימוש והן חולפות, ואז פשוט לוקחים תרופות אחרות, עם פחות אחוזי הצלחה. אז אולי זה מה שכדאי לך לעשות.

17/01/2008 | 11:43 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רון, אתה בהחלט יכול לעשות הפסקה, אך תקח בחשבון שהשיער שצמח בעקבות השימוש ינשור, וכן תמשך ההידרדרות. פרופסיה כן יכולה לגרום לירידה בחשק המיני רק ב-2% מהמקרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות