שימוש בפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/01/2008 | 19:41 | מאת: tg

שלום לכולם. יש לי חבר שאבא שלו אורולוג מומחה בעל שם. הוא מדווח כי רבים באים אליו עם בעיות שונות הקשורות לתפקוד המיני בעקבות השימוש בפרופסיה. הוא פנה לחברה וביקש ממנה לעשות מחקר שכן לטענתו הפרופסיה מביאה לעקרות. תופעה זו מקובלת מאוד בעולם התרופות אך להפתעתו הוא נתקל בסירוב מוחלט ועיקש לערוך מחקר זה וכי הוא ממליץ בתוקף למטופליו על השימוש בתרופה!!

14/01/2008 | 11:51 | מאת: אסף

אני לא מבין מה מהקטע - הרי נערכו מחקרים בתרופה לפני שהיא אושרה לשימוש. אם התוצאות היו בעייתיות לא היו מאשרים אותה. באמת נראה לך שמינהל המזון והתרופות האמריקני מאשר תרופות סתם?? חוצמזה, תקרא באריזה - הם עצמם אומרים שיש 2% תופעות לוואי של ירידה בחשק המיני (שזה אחוז זניח אבל בכל זאת תטרחו לציין מה שלדעתי מעיד על אמינות). בקיצור, אם לא בא לך לקחת פרופסיה בגלל אבא של חבר שלך שיהיה לך לבריאות.

14/01/2008 | 11:50 | מאת: אסף

אני לא מבין מה מהקטע - הרי נערכו מחקרים בתרופה לפני שהיא אושרה לשימוש. אם התוצאות היו בעייתיות לא היו מאשרים אותה. באמת נראה לך שמינהל המזון והתרופות האמריקני מאשר תרופות סתם?? חוצמזה, תקרא באריזה - הם עצמם אומרים שיש 2% תופעות לוואי של ירידה בחשק המיני (שזה אחוז זניח אבל בכל זאת תטרחו לציין מה שלדעתי מעיד על אמינות). בקיצור, אם לא בא לך לקחת פרופסיה בגלל אבא של חבר שלך שיהיה לך לבריאות.

27/01/2008 | 14:02 | מאת: אורנית

מזה כשנתיים אני סובלת מנשירת שיער בהתחלה אמרו לי שזה מההריון אחר כך אמרו שזה מבלוטת התריס אך אני יותר משנה מאוזנת עשיתי בדיקות דם ולא גילו מימה זה מה עוד אפשר לנסות בתודה מראש אורנית

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות