נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/01/2008 | 01:54 | מאת: קריח

שלום ד"ר יש לי כמה שאלות:1-כאשר אני חופף אז אני מוצא בידי 10~20 שיערות האם זו התקרחות?2-איך זה הגיוני שאני מקריח אם אף אחד ממשפחתי לא היה קירח (ממש כול המשפחה המורכבת)? תודה.

13/01/2008 | 08:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קריח, בעת החפיפה רואים בד"כ את כל אותן שיערות שהיו אמורות לנשור באותו היום.על כן, לא ניתן לומר שזו התקרחות. אני ממליץ לעשות בדיקת נשירה. לאחר שנת לילה, יש לבדוק אם על הכר מעל 8 שיערות, אם כן- מדובר בנשירה רצינית.גם אם אין אף אחד מקריח מהמשפחה הקרובה, זה לא אומר כי אתה לא קיבלת את גן ההתקרחות אולי מהסב או הסבתא , אחיה של אמך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות