hitkarhot

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/01/2008 | 11:12 | מאת: ggg

שלום רב האם זה נכון שהתקרחות של גברים בעיקר צעירים מעידה על פעילות מוגברת של ההורמונים הגבריים. והאם זה נכון שגברים עם הרבה שיער על הידיים ועל הרגליים זה מעיד על פעילות יתר של ההורמונים הגבריים להתראות

13/01/2008 | 10:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ggg, לא בהכרח, מכיוון שההשפעה של הגנים היא הקובעת האם תהיה התקרחות ואיזו. השיעור יתר, אף הוא עניין גנטי. יכול להיות בהחלט שפעילות מוגברת של ההורמון הגברי משפיעה על השיער, אך אם קיים אותו גן של התקרחות אצל אותו אדם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות