שאלות בנושא נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/01/2008 | 19:41 | מאת: נושר

ד"ר רציתי לשאול כמה שאלות מקווה שתוכל לעזור לי -ראשית האם שימוש במיבש שיער מחליש את השיער וגורם לנשירה? -האם שמוש במסרק הוא מומלץ לחיזוק השיער ?מכיוון שאני נוהג ליבש את הראש עם מיבש שיער (אגב בטמפרטורה בינונית) וזה סבבה לי. -האם הארכת שיער מחלישה את השורשים ומגבירה נשירה? תודה

10/01/2008 | 12:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום נושר, -ראשית האם שימוש במיבש שיער מחליש את השיער וגורם לנשירה? ת: פן חם קרוב לשיער עלול לגרום לנשירה. -האם שמוש במסרק הוא מומלץ לחיזוק השיער ?מכיוון שאני נוהג ליבש את הראש עם מיבש שיער (אגב בטמפרטורה בינונית) וזה סבבה לי. ת: אין בעייה במסרק. עדיף לא להסתרק יותר מפעמיים ביום. -האם הארכת שיער מחלישה את השורשים ומגבירה נשירה? ת: לא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות