נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/01/2008 | 13:28 | מאת: המודאגת

"לום אני בת 26 נוטלת קומדין ב 4-5 חודשים האחרונים התחילה אצלי נשירת שיער שדי מדאיגה אותי(אני חושבת על זה כל היום). אני רוצה לציין שאני נוטלת קומדין כבר שנה פחות הפסקה של 3 חודשים (באוגוסט חזרתי ליטול), ואני לא לוקחת גלולות כבר שנה. הייתי אצל רופאת עור שטענה שהשבילים בשיער בסדר ושזה יחלוף. רציתי לדעת מה לעשות מה לבדוק זה מלחיץ אותי בטירוף ואני כל הזמן חושבת רק על זה. השיער שנושר נושר עם מן עיגול לבן בקצה כאילו השורש האם זה הפיך. ומה הוא טיפול טוב לקשקשים שנוספו לי עכשיו(אף פעם לא היה לי) תודה וסליחה על השאלות הרבות המודאגת

09/01/2008 | 11:37 | מאת: המודאגת

ד"ר רציתי גם לציין שלפני שנה שעשיתי בדיקת דם היה חסר לי קצת B12 הוא היה 169 ושרק בשבועיים האחרונים התחלתי ליטול קבוע כדורי מציצה של B12 בתוספת חומצה פולית. אם הבעיה נובעת מזה האם זה הפיך ואיזה בדיקות הורמונליות יש לעשות? תודה

10/01/2008 | 11:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום המודאגת, קומדין עלול לגרום לנשירת שיער. וכן הפסקת הגלולות, גורמות לשיבוש הורמונאלי, מה שגם יכול לגרום לנשירה תקופה מסויימת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות