התקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/01/2008 | 13:26 | מאת: תומר

ד"ר שלום. יש לי שתי שאלות. 1- אם ישנם היום תכשירים שמעכבים dht עד ל-90% ואם אנחנו יודעים שהרוב הגדול של הגברים מקריחים בגלל סיבה זו אז מדוע התרופות הללו לא גורמות להפסקה מוחלטת ולצמיחה ממשית של השיער חזרה? הרי רוב הזקיקים עדיין קיימים ואם אין dht בזקיקים הם אמורים לגדול חזרה,לא? 2- למה ישנה תופעה כזו שלמי שמתקרח גודלים יותר שערות על הגוף??? שמתי לב שזו ממש תופעה שהולכת יחד. 3- איפה אני יכול לעשות בדיקת dht בקרקפת? תודה.

10/01/2008 | 12:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום תומר, ישנם אנשים שהתרופה כן עוצרת להם לחלוטין את הנשירה וכן צומחות להם שיערות בעקבות הטיפול. ההורמון הגברי גורם לשיעור יתר, על כן גברים המתקרחים רואים שיערות על הגוף.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות