נסיגה בזמן קצר יחסית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/01/2008 | 20:27 | מאת: רון

שלום רב ד''ר גינזבורג, בחודש וחצי האחרונים יש לי נסיגת שיער, ובאיזור המפרצים גם כן, אני נמצא בתקופת עבודה מאומצת, יש לציין כי כאשר אני מעביר את היד על השיער לא יוצאות לי שיערות, כמו כן הכרית והמסרק ללא נשירה, האם ביקור אצל רופא עור הוא הדבר המומלץ? והאם מהמצב שתארתי (נסיגה בזמן קצר יחסית) ייתכן שזה משהו זמני שמצריך טיפול? ולא התחלה של איבוד שיער מסיבי חלילה...?

07/01/2008 | 10:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רון, אתה יכול להיוועץ עם רופא העור בנושא על מנת לקבל במקרה הצורך טיפול מונע.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות