התקרחות - עובד עצות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/01/2008 | 15:33 | מאת: יוסי

היי , מזה כחודשיים או שלושה כבר אני חווה נשירת שיער מדאיגה בראש היום אם אני מעביר את היד בשיער ומשחק איתו קצת נושרות לי בערך 15 שערות זה מאוד מדאיג אותו הייתי אצל רופאת עור והיא שלחה אותי לאנדוקרינולוג שאמר שאין לי שום בעיה היא אומרת לי שאין מה לעשות ושאני צריך לקחת אולי מינוקי וזה יעזור מה לעשות? מה לקחת? גנטית זה לא כי אין לנו בעיית נשירה , אז מה להתחיל לעשות כי רופאת העור שלי לא ממש מנסה לעזור האם לנסות roots gr? אגב אני לא רוצה לנסות פרופיה כי ממה שאני קורא על זה בתגובות של אנשים יש לזה אכן את תופעות הלוואי המדוברות

07/01/2008 | 10:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יוסי, אני לא יכול לייעץ לך מה לעשות בלי לבדוק אותך.

09/01/2008 | 08:40 | מאת: נועם

אני משלב מינוקסי עפ פרופסיה וזה ממש עצר לי את הנשירה, בלי "תופעת הלוואי המדוברת". נראה לי שאם הרופא שלי ממליץ על פרופסיה הוא יודע מה הוא עושה... אתה יכול כמובן להשתמש רק במינוקסי, אבל אז אחוזי ההצלחה נמוכים יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות