נשירת שיער חמורה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/01/2008 | 04:09 | מאת: אתי

שלום אני בת 33 עם נשירת שיער חמורה למעלה משנה (ילדתי לפני שנה וחצי) ומאז לפני שנה לערך השיער נושר לי והמצב מחריף ומאד מדכא. לדעתי הנשירה היא מסטרס אך אין לי מושג מה לעשות כי ככה אני לא אוכל להישאר האם השיער יגדל לי,? ועוד דבר לפני שלושה חודשים התחלתי דיאטה של ספירת פחמימות ירדתי בה 12 ק"ג חשבתי בתחילה אולי זה קשור לזה אבל לא נראה לי כי הנשירה התחילה הרבה קודם.. דר' בבקשה מה אפשר לעשות ואיך אפשר לתקן אני ממש מיואשת :( השיער שלי נהיה ממש דליל מקדימה וזה הורג אותי:( אודה לך על תשובה מהירה.

03/01/2008 | 11:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אתי, יכול להיות שהנשירה היא גם כתוצאה של סטרס וגם מהדיאטה שעשית שלא הייתה מאוזנת. בכל מקרה, אני לא יכול להמליץ לך מה לעשות בלי לבדוק. אני ממליץ לגשת לרופא עור ולבדוק האם ישנן אולי סיבות נוספות שגרמו לך לנשירת השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות