תופעות לוואי ממינוקסי 5% נא התיחסותך דחוף !!!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/12/2007 | 23:18 | מאת: עלומת שם

שלום רב , אני בחורה בת 22 אני משתמש במינוקסי מזה 910 חודשים בערך בעיקרון אני לא בחורה שעירה כלל וגם לא ההורים . לאחרונה, פניי החלו להיות שעירים ושערות הופיעו לי על פאות הלחיים זה נורא מפריע לי ואני לא רגילה להיות שעירה בפנים בנוסף הידיים שלי נהיו שעירות מאוד מאוד גם באזורים הפחות חשופים שצמודים לגוף יותר. שאלתי היא האם ברגע השפסיק להשתמש בתכשיר השעירות נעלם מעצמה ? אם אני מורידה את השיערות האם הם ימשיכו לגדול באותה תדירות או שיגדלו למצב הקודם בו היו ידיי ופניי . אני אומנם רואה שיפור ותוצאות אבל עודף שעירות בידיים ובפנים מאוד מפריע לי ואולי הפסיק להשתמש בתכשיר תודה רבה אודה לך על מתן תשובה

01/01/2008 | 16:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עלומת שם, יש לשטוף היטב את הידיים לאחר השימוש על מנת שהחומר לא יבוא במגע עם איזורים אחרים בגוף. וכן להשתדל לא למרוח זאת לפני השינה על מנת שלא יעבור לכרית ומשם לפנים.

05/01/2008 | 16:27 | מאת: עלומת שם

האם בהורדת שיער מהפנים והידיים (בפעם הראשונה בחיים) תביא איתה צמיחה מחודשת זהה לשעירות עכשיו או שיחזור לי לפעם - לתקופה שלפני השימוש אני ממש מודה לך

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות