שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/12/2007 | 02:23 | מאת: מני

התחלתי להשתמש במינוקסי,האם כשרואים תוצאות במינוקסי לאחר תקופה של שנה לדוגמא ואפסיק לאט לאט את השימוש המצב יחזור לקדמותו של לפני הטיפול? האם כל חיי אצטרך להשתמש בתכשיר? או שהמצב חוזר לקדמותו רק כשמפסיקים באמצע הטיפול?

30/12/2007 | 11:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מני, ברגע שמפסיקים את השימוש, השיער שצמח בעקבות השימוש עלול לנשור, וכן יכולה להימשך הנסיגה של השיער הקיים.

30/12/2007 | 21:57 | מאת: מני

האם עליי להשתמש בו עד יומי האחרון ולפרנס את החברה הזו כל חיי בכדי לשמר את השיער שצמח בעקבות התכשיר? מה ההגיון בדבר? אשמח להסבר

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות