מה שהרופאים לא מספרים משום מה!!!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/12/2007 | 19:24 | מאת: ראה את האור!!

שמעו סיפור מדהים! נשירת השיער שלי התחילה בגיל 14, זה לא היתה נשירה קלסית אלה התדלדלות של השיער באופן שווה בכל הקרקפת. הלכתי לקופת חולים כללית לרופא עור,לבית חולים אלישע,שם לא עזרו לי. שהגעתי להר קליניק בתל אביב אמרו לי שיש לי קרקפת או שיער שמנוני ובגלל שהשערה לא יכולה לשאת את כובד החומר המופרש מהקרקפת היא נהיית חלשה ונופלת,הם נתנו לי חומרים לשימוש בתי ואמרו לי לבא פעם בשבוע לטיפול והסתכלות,אחרי שנה וחצי לא ראיתי שיפור משמעותי ונראה לי שכבר השלמתי עם המצב אז הפסקתי. לפני כחצי שנה נשר לי שיער הפנים עכשיו באמת נכנסתי לפניקה חקרתי על זה באינטרנט וראיתי בפורום כולשהו עצה,ששינתה את מצבי ב 180 מעלות, לשים רוטב חריף על הפנים, וזה עבד!!!! אחרי זה ניסיתי את זה על הראש ותוך כמה ימים ראיתי צמיחה מחודשת,אבל לא דלילה, מסיבית בכל הראש.היום מצבי משתפר מיום ליום ולא קשה לי לדמיין שיער ראש מלא תוך זמן קצר. למה אף רופא שלמד 8 שנים לא אמר לי את זה,לא יודע ,למה הר קליניק לא אמרו לי את זה כי הם רצו להרוויח כסף מהבורות שלי בנושא. אני שם טבסקו על הראש,כמה שזה נשמע מגוחך זה עובד!!

30/12/2007 | 02:24 | מאת: מני

איזה רוטב? טבסקו? תן את המרשם אני רושם ואשמח לדעת

30/12/2007 | 14:24 | מאת: אריק

מה אתה אומר גבר... אולי תעלה תמונות של לפני ואחרי? ככה נתרשם !

01/01/2008 | 16:10 | מאת: שחר

אולי אתה פלא רפואי, מה אני אגיד לך, אבל לרוב האנשים טבסקו לא מצמיח שיער. יש בדיוק תרופה אחת שהוכחה במחקרים מדעיים (אתה יודע, הדבר הזה שבו אשכרה בודקים באופן אובייקטיבי טענות במקום להפריח אותן) וזו פרופסיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות