מינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/12/2007 | 18:11 | מאת: איל

שלום ד"ר 1.כמה זמן צריך להשתמש במינוקסי כדי לראות מינימום תוצאה או לחילופין להבין שאין טעם להמשיך כי זה לא עושה כלום? 2.כמה התזות צריך על כל איזור?וכמה זמן לעסות? 3.האם זה פועל גם על עור הפנים?בתגובות לפניי רשמת שלא, אך יש כאן כאלו שטוענים שצמח להם ללא רצונם. תודה רבה רבה

30/12/2007 | 11:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום איל, 1.כמה זמן צריך להשתמש במינוקסי כדי לראות מינימום תוצאה או לחילופין להבין שאין טעם להמשיך כי זה לא עושה כלום? ת: יש להשתמש לפחות כחצי שנה על מנת לראות תוצאות.רצוי לצם לפני את השיער ולהשוות זאת עם תמונה לאחר חצי שנה. 2.כמה התזות צריך על כל איזור?וכמה זמן לעסות? ת: לא יותר מ3-4 התזות. 3.האם זה פועל גם על עור הפנים?בתגובות לפניי רשמת שלא, אך יש כאן כאלו שטוענים שצמח להם ללא רצונם. ת: אם מעוניינים למרוח על עור הפנים, זה יכול לעבוד. אךאם לא, יש לשטוף היטב את הידיים ולהשתדל לא למרוח לפני השינה שהחומר לא יעבור לכרית ומשם לפנים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות