כאבים בקרקפת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/12/2007 | 22:21 | מאת: אני (-:

אני בת 28. כל חיי היה לי שיער בריא,עבה,ומלא מאד מאד מאד. בשנתיים האחרונות חלה תפנית:השיער השתנה,הפך להיות דק מאד,ונושר מאד. יש לי נשירה חריפה שהתחילה בפתאומיות ונמשכת במשך שנה ו ארבעה חודשים. השיער הידלל מאד מאד.עשיתי בדיקות דם אצל רופא עור ולא נמצא דבר חריג. הרופא המליץ לי על מינוקסידיל אך אני לא מעוניינת להשתמש משום שאני חושבת שהנשירה התרחשה בעקבות תקופה של מתח וחרדות ואין לה רקע רפואי. אני סבורה כך משום שאין הגיון ששיער מלא ,עבה ובריא ישתנה פתאם. גם מבחינת תורשה-לשני הורי ולאחיותי המון שיער. השאלה שלי היא : יש לי כאבים מאד מאד חזקים בקרקפת,כאילו שמותחים את השיער ל"קוקו". אני לא אוספת את השיער אבל עדיין כואב לי בקרקפת,אני לא יכולה לגעת בה מרוב כאבים. גם בלי לגעת כואב לי מאד.האם יש משחה שאני יכולה למרוח להקלת הכאבים הללו?או תרופה אחרת?

18/12/2007 | 10:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אני, אני לא יכול להמליץ על טיפול בלי לראות את הפציינט. אולי מדובר בפעילות יתר של בלוטות החלב שזה מה שגורם לך לכאבים בקרקפת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות