איך אני מוצאת רופא עור המטפל בתחום השיער?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/12/2007 | 19:44 | מאת: דיקלה28

חג שמח,אשמח לשמוע המלצתך. אני בקופת חולים "כללית". לצערי רופאת העור אינה מומחית בתחום זה.השיער שלי ממשיך לנשור והמצב לא טוב. אשמח לשמוע המלצתך לגבי רופא מומחה ב"כללית" המטפל בתחום השיער. אני יודעת כי אינך מקבל בקופה זו לצערי ,ואני חייבת דחוף משהו איכותי וטוב.

12/12/2007 | 22:59 | מאת: שלומית

איך באמת ניתן לאבחן את סיבת הבעיה על מנת למצא את הפיתרון המתאים?

13/12/2007 | 09:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שלומית, יש להגיע לבדיקה אצל רופא עור מומחה לשיער.

13/12/2007 | 09:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דיקלה 28, אולי תנסי לקבוע תור אצל ד"ר רזיאל לוריא.

14/12/2007 | 18:51 | מאת: דיקלה 28

לד"ר אלכס היקר, אני מאוד סומכת על המלצתך. ד"ר רזיאל לוריא מבחינתך הוא רופא עור המומחה לשיער??

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות