שיערות מחוספסות... :/

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/10/2006 | 20:00 | מאת: ניקי

בעבר היה לי שיער בריא ומבריק אבל בשנה האחרונה משיער שחור השיער הפך לדהוי ויבש (הקצוות ממש אדומים-כתומים באור) וכשאני מעבירה אצבע לאורך השיערה היא מחוספסת וגבשושית! מה זה? תודה רבה!!

12/10/2006 | 11:45 | מאת: ד"ר גינזבורג

שלום ניקי, קשה לי לתת לך אבחון דרך האינטרנט. אולי זו התראה על בעייה בשיער. אולי זה כתוצאה מצבע או כתוצאה מפרמננט. צריך לעשות בדיקות דם ולבדוק אולי זה כתוצאה ממחסור מסוים. גשי לרופא.

12/10/2006 | 11:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ניקי, קשה לי לתת לך אבחון דרך האינטרנט. אולי זו התראה על בעייה בשיער. אולי זה כתוצאה מצבע או כתוצאה מפרמננט. צריך לעשות בדיקות דם ולבדוק אולי זה כתוצאה ממחסור מסוים. גשי לרופא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות