סו פלמטו - Saw Palmetto

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/12/2007 | 13:44 | מאת: מוני

ד"ר אלכס גחנזבורב שלום רב ! האם הצמח הנ"ל יעיל לישמוש בכדי שיאיט את נשירת השיער והאם זה נכון ? סו פלמטו - Saw Pסו פלמטו - Saw Palmetto סוג של דקל ננסי אשר גדל לחופי אמריקה. הוכחה יעילותו בטיפול בפרוסטטה - בדיוק כמו במקרה של תרופת הפרופסיה. הוא מכיל חומרים פעילים אשר מונעים את המרתו של ההורמון הגברי ל - DHT, אותו חומר אשר גורם לשורשי השערה, הרגישים לנשירה, להצטמצם ואף ליפול. ישנם כמה מחקרים שנעשו כדי להוכיח את יעילותה של תמצית הצמח בטיפול בנשירת שיער גברית ואפילו נמצאו מספר תוצאות מעודדות, אך עדיין שום סמכות מהימנה לא נתנה את אישורה ליעילותו של הצמח במניעת נשירה.almetto סוג של דקל ננסי אשר גדל לחופי אמריקה. הוכחה יעילותו בטיפול בפרוסטטה - בדיוק כמו במקרה של תרופת הפרופסיה. הוא מכיל חומרים פעילים אשר מונעים את המרתו של ההורמון הגברי ל - DHT, אותו חומר אשר גורם לשורשי השערה, הרגישים לנשירה, להצטמצם ואף ליפול. ישנם כמה מחקרים שנעשו כדי להוכיח את יעילותה של תמצית הצמח בטיפול בנשירת שיער גברית ואפילו נמצאו מספר תוצאות מעודדות, אך עדיין שום סמכות מהימנה לא נתנה את אישורה ליעילותו של הצמח במניעת נשירה.

06/12/2007 | 09:28 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מוני, בעבר כך חשבו, אך אין מספיק מחקרים המוכיחים את יעילותו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות