נשירת גבות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/12/2007 | 17:07 | מאת: אמה

בני בן 12 ובתקופה האחרונה סובל מנשירת גבות וריסים. כל בדיקות הדם שלו תקינות. רופאת העיניים נתנה לו משחה MAXITROL לריסים, אך זה לא עוזר. רופאת עור נתנה לו משחת אלקום לגבות, אך גם זה לא עוזר. מה עושים?

06/12/2007 | 09:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אמה אולי מדובר באלופציה אראטה, גשו שנית לרופא העור או נסו רופא אחר.

04/01/2008 | 17:24 | מאת: גל

אני סובלת מנשירת שיער הגבות מזה שנה, וכבר 8 חודשים בערך משתמשת באלופקסי מבית מינוקסידיל 2% אך ללא שינוי לטובה. אני מעוניינת לדעת מה אני צריכה לעשות כדי שגבותיי יחזרו לקדמותן, האם ניתן להשתמש בתמיסה במינון גבוה יותר. דרך אגב, לאחר בדיקות דם נמצא שיש לי מחסור בחומצה פולית, ואני סובלת מתת פעילות בבלוטות התריס, אך הבדיקות תקינות ואני מאוזנת ומשתמשת באלטרוקסין. אוסיף ואומר שאין לי נשירה בשיער הראש, לא משהו קיצוני בכל אופן. אבקש את תשובתם המיידית, מאחר וכבר נואשתי.

06/02/2008 | 13:00 | מאת: אסף

שלום רב שמי אסף , בן 30 בשלוש השנים האחרונות עברתי תהליך של התקרחות מהירה, וכיום אני קרח במצח ובמרכז הראש, אפשר להגיד קירח לחלוטין. בתקופה האחרונה שמתי לב שאני עובר גם תהליך של נשירת גבות. אני מודע לכך ששנים אלו וגם הקודמות להן היו שנים עמוסות רוויות בלחץ נפשי עב\ומשער כי הלחץ והמתח תרמו לא מעט להתליך ההתקרחות. שאלותי הן : 1. האם לנשירת הגבות יש קשר ישר להתקרחות השיער וזהו השלב הבא? 2. מה ניתן לעשות ע"מ לעצור או לחלופין להצמיח אותן שוב תודה ויום טוב אסף

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות