שאלה פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/12/2007 | 20:36 | מאת: אלמוני

שלום ד"ר רציתי לדעת האם יש סיכוי שבהתקרחות שמתאפיינת בנסיגה ... האם יש סיכוי שפורפסיה ומינוקסי יחד לא יפתרו את הבעיה ..

02/12/2007 | 10:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלמוני, כל עוד יש קצת שיער באיזור הדליל, אז יש סיכוי שתרופות אלו יעזרו. אך אם המקום כבר ריק לגמרי, אני חושש שזה לא יעזור.

03/12/2007 | 09:54 | מאת: גלעד

לי היה מעט מאוד שיער כשהתחלתי להשתמש בפרופסיה, אבל התרופה עצרה לגמרי את ההתקרחות וגן גרמה לצמיחה חוזרת - לא משהו דרמטי, אבל בהחלט נחמד. בקיצור - אל תתייאש!

03/12/2007 | 10:10 | מאת: דני

כמה זמן אתה משתמש בפרופסיה שהוא אכן עזר לך לעצור את הנשירה לגמרי? ובאיזה איזור של הראש היתה לך הצמיחה (למרות שהיא לא משהו דרמטית)? יש מצב שזה אכן מקדימה באיזור הנסיגה? תודה רבה דני

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות