התקרחות מוקדמת?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/11/2007 | 23:17 | מאת: רם פלוני

שלום רב.. היום אני בן 21 בקרוב. כל תקופת התיכון הייתי עושה פן בשיער ומעצב אותו עם חומרים שומניים כמו דאקס, וחימר. כרגע השיער שלי נמצא במצב דיי דליל. קיימת נשירה והשערות איבדו מהחוזק שלהם ומצבען חלקית. שמעתי פה על תכשירים ושמפו וכו'. למשל השמפו PROHAIR, ושמפו סירפד... אבל אני לא יודע.. מה הכי טוב לעשות? שמעתי על קצף. ועוד בגילי האם כדאי להתחיל? אין לי מושג..וכן יחסית לשאר קרבתי כולם עם שיער הרבה יותר מלא. וכן השיער טיפה נשוג אחורה.! תשתדל להתייחס לכל מה שרשמתי. תודה

02/12/2007 | 11:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רם פלוני, מאוד יתכן כי הפן החם והחומרים שהשתמשת לעיצוב גרמו לך לנשירה.לגבי הקצף, רופא העור צריך לראותך ולהמליץ. על סוגי שמפו אינני יכול להמליץ.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות