התקרחות של הזקן והשפם

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/10/2006 | 13:47 | מאת: ישראל

לפני כשנתיים התחיל לי התקרחות קטנה באחד מצדי הפנים, באזור הזקן. לא יחסתי לזה חשיבות אך עם הזמן ההתקרחות החלה לגדול עד שכל צד הפנים הימני שלי הקריח לחלוטין. או יותר נכון איבד את הפיגמנט שהיה לו וקיבל צבע שקוף ואף השיער נהיה פלומטי ודליל מאוד. ניסיתי כל מיני תכשירים שרופאי עור המליצו לי ואף את תרופת הסבתא הידועה של שפשוף שן של שום על האזור המקריח אך ללא הואיל. עכשיו אני גם רואה שחלק משיער השפם החל לקבל את אותה התופעה. וגם הפיאות בצידי הראש. מה זה הדבר הזה בעצם??? למה הוא קורה? וכיצד ניתן לטפל בו ולהחזיר את צמיחת השיער לקדמותו (אם בכלל) אודה לך מאוד על תשובתך בהקדם.

11/10/2006 | 15:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ישראל, כנראה שאתה סובל מאלופסיה אריאטה וכדאי לגשת לרופא עור לקבלת טיפול.

12/10/2006 | 15:46 | מאת: ישראל

ומה זו המחלה הזו בדיוק???

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות