שיער מקורזל לאחר השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/11/2007 | 02:49 | מאת: אלי

שלום ד"ר גינזבורג, עברתי השתלה לפני כשלושת רבעי השנה, השיער המושתל לא נשר כולו לאחר ההשתלה וחלקו נשר וכבר צמח מחדש. הבעיה היא שהשיער באזורי השתלה הוא מאוד מקורזל (מדובר בהשתלה משיער הראש) והדבר מאוד בולט שכן הוא שונה מהשיער הרגיל שלי שהינו יחסית חלק. האם ה"קירזול" עתיד לעבור לאחר מספר תספורות, או שזהו אופיו של השיער המושתל?

20/11/2007 | 13:34 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלי, בד"כ השיער המושתל דומה לזה שמאחור. כלומר, השיער אמור לצמוח ולהיראות כפי ששיערך מאחור גדל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות