נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/11/2007 | 20:44 | מאת: רותי

שלום, אני בת 30 וסובלת מנשירה גנטתית מזה 7 שנים , בעבר טיפלתי ברייגן 2% ובתוספי מזון והשיער השתפר מאוד. כיום אני 6 חודשים לאחר לידה וסובלת מנשירה חמורה ביותר. כמעט כל השיער נשר לי ויש לי קרחות בכל הראש. התחלתי שוב לטפל ברייגן כבר חודש וחצי אך השיער עדיין נושר. מה אפשר לעשות כדי לעצור זאת? והאם יש סיכוי שהוא ישתפר כמו בפעם הקודמת? אודה לתשובתך המהירה.

20/11/2007 | 13:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רותי, בד"כ אחרי לידה יש נשירה משמעותית שיכולה להימשך אפילו עד שנה אחרי. אני ממליץ לגשת לרופא עור על מנת לבדוק אם יש חוסרים והמשך טיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות