נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/11/2007 | 12:34 | מאת: ??

שלום דר' גינזבורג, לפני כמספר שנים סבלתי מאנורקסיה ובעקבות המחלה נשר לי השיער. מאז המצב לא השתפר, ואני מפחדת שמצב רק יחמיר! אני במעקב אחר בדיקות דם, ואף ביצעתי בדיקות שהמליץ רופא העור ולא חסר לי דבר! לפי המאמרים שקראתי על תזונה לקויה, הבנתי שהנשירה אמורה להפסיק, ואף חוזר למצבו הקודם עם החזרה לאיזון התפקוד הבריאותי. חשוב לי לציין שהנשירה המאסיבית הופיעה בפתאומיות ובזמן מאוד קצר איבדתי את רוב השיער שלא השתקם עד היום! (וזאת כאשר המערכת החיסונית שלי הייתה חלשה). האם הבעיה היא אכן כתוצאה מהמחלה? האם ניתן לטפל בה? מה הסבירות ששיערי יחזור למצבו הקודם? בברכה,

19/11/2007 | 13:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, סביר להניח כי הנשירה נגרמה כתוצאה מהמחלה. לא ניתן לדעת אם השיער יחזור למצבו הקודם. אם הינך בחורה צעירה, קיים סיכוי שישתפר המצב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות