התחלת קרחת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/11/2007 | 18:53 | מאת: דנה

שלום רב אני מבקשת עזרה דחופה: אני בת 40 מזה חודשיים החלה נשירה מאד חזקה,פניתי לרופא עור וקיבלתי כדורים אבצינק לקחתי את הכדורים ועדיין יש נשירה מאד חזקה,גם בהסתרקות וגם בנפילה ללא משיכה כמו כן רציתי לשאול האם מטפחות,בנדנות, כובעים על הראש יכולים לתרום לנשירה המאסיבית מה עוד ניתן לעשות והאם השיער צומח בחזרה במקומות המדוללים אודה על תשובתך

14/11/2007 | 15:34 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דנה, מטפחות ובנדנות אינם גורמים לנשירה, אם לא מושכים עמם חזק את השיער. אני לא יכול לדעת אם השיער יצמח או לא, אני לא בדקתי אותך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות