נשירה רצינית מאוד

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/11/2007 | 17:17 | מאת: חן

שלום ,אני בת 14 וחצי למרות שזה אולי מוקדם מידי יש לי נשירה די רצינית, כל פעם שאני מעבירה את ידי בשיער אני מוציאה בין 7-8 שיערות ובעברי היה לי שיער מאוד עבה וארוך ורק אחרי שהסתפרתי התחיל לנשור לי השיער , הייתי אצל רופא והוא המליץ לי לקחת ג'לטין, אני לוקחת את הכדורים כבר חודשיים אבל זה אין שום שיפור ,מה אפשר לעשות ?

13/11/2007 | 11:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חן, אני לא חושב שיש לך מה לדאוג. אל תנסי למשוך שוב ושוב את השיער, כי בסוף תראי שיערות שנושרות. אם את רואה על הכר לאחר השינה יותר מ-8 שיערות, אז אולי מדובר בנשירה רצינית וכדאי לגשת לרופא לבדיקה. את עדיין צעירה ועל כן סביר להניח שיצמח לך שנית השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות