נשירת שיער ופרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/11/2007 | 00:12 | מאת: דוד רז

שלום דוקטור, התחלתי לקחת פרופסיה לפני כ-3 חודשים בעקבות נשירת שיער גוברת. לדעתי חלה ירידה קלה בקצב הנשירה (למרות שקשה לשפוט בוודאות ואולי זה רק פסיכולוגי), אבל עדיין לא משהו משמעותי... שמתי לב גם שהשערות שנושרות כיום הן יותר קטנות ונראה כאילו השערות הארוכות יותר לא נושרות, למה זה יכול להיות..? באופן כללי כמות השיער שלי עדיין דיי גדולה והבעיה לא ממש מורגשת (ניכרת רק במפרצים, אבל עדיין יש הרבה שיער שצומח בחלק האחורי יותר ומכסה על כך), אבל אני מודאג שהמצב עלול להשתמנו בהמשך. בזמנו עשיתי גם בדיקת דם ונראה שכמות הברזל נורמלית לחלוטין. יתכן שמדובר בבעית ויטמינים? או שכדאי לחפוף בשמפו מסוים? אני סבור שהשיער שלי דיי יבש לרוב, כך שאולי זה קשור... תודה!

05/11/2007 | 00:39 | מאת: דוד רז

אני כבן 25 (אם יש לכך חשיבות לעניין).

05/11/2007 | 11:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דוד רז, מכיוון שאינני יכול לבדוק אותך דרך האינטרנט, יש לי רק המלצה אחת והיא לצלם את שיערך ולהשוות זאת עם תמונה לאחר שנה. הפרופסיה אמורה לעצור את הנשירה לאחר 3-6 חודשים ואולי גם תחווה צמיחה. על מנת לראות שאכן היא אפקטיבית, רצוי לצלם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות