התקרחות בגיל 19

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/11/2007 | 19:49 | מאת: לוי

בתי בת 19 ומאז כשנה הדלל שיערה עד כדי קרחות בראשה. הייתי איתה אצל רופא עור, והוא לא נתן לי תשובה מספקת וטען שאפשר לטשטש עם ספריי. אני חושבת שהיום יש טיפולים ותוספי מזון שיכולים לשפר, ואין צורך בגיל 19 להתחיל עם תכשירים קוסמטיים. ברצוני לציין שבתי מטופלת באלטרוקסין 100 מאז גיל 12 ובכל חצי שנה נעשות הבדיקות והתשובה מאוזנת. הקרחות שלה מאוד מדאיגות אותי, שהרי היא מאוד צעירה אודה על עזרתך לוי

04/11/2007 | 09:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לוי, זו לא התרופה שגורמת לנשירה, כי אם הבעייה שככל הנראה יש בבלוטת המגן. התרופה לא מאזנת את ההורמונים בצורה מדוייקת. אני לא יכול לתת לכם פתרון דרך האינטרנט בלי לבדוק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות