פרופרסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/11/2007 | 19:09 | מאת: אביעד

אני לוקח כבר כחודש את הכדור בשבוע האחרון חלה אצלי ירידה חדה בחשק המיני..ולא נראה לי שזה פסוכלגי כי ממש לא עשעית עסק מלקחת הכדור לקחתי בלי היסוס ומחשבה ..הבנתי שיש מצב שאם המשיך לקחת את הכדור המצב יחזור לקדמותו השאלה רק כמה זמן זה אמור לקחת??..יש לציין שאין בעיה בזיקפה שפיכה..

04/11/2007 | 08:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אביעד, אם התופעה ממשיכה, אתה יכול להפסיק לטול את התרופה, אך אני ממליץ להמשיך עוד מספר חודשים, ואם אין שינוי, אז לשקול הפסקתה.

07/11/2007 | 08:52 | מאת: אלדד

גם לי היה בהתחלה קצת תופעת לוואי, וזה פשוט עבר אחרי חודש וחצי (שגם בהם היה חשק, אבל פחות...). תחשב לבד אם זה שווה לך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות