שלום הייתי מעוניינת לשמוע חוו"ד

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/11/2007 | 21:30 | מאת: מירב

אודות מילוי והארכת שיער בשיטות הקיימות היום בשוק (חריזה, שזירה, הלחמה, וכו) במיוחד לשיער דליל עם התקרחות קדמית. האם יש חשש שהדבר יגרום לנזק בלתי הפיך, יגרום לנשירה יותר מהקיים או שאין לכך "תופעות לוואי" בעבר פניתי למרפאתך ומצאת לנכון כי אין מקום להשתלת שיער מאחר ויש חשש לפגוע בשיער הקיים.

04/11/2007 | 08:49 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מירב, לצערי הדבר עשוי לגרום לנזק בלתי הפיך לשיער. ישנו ה"טופיק" שאינם מזיק לשיער, ונותן מראה של שיער מלא יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות