שימוש בפרופסיה ובמינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/10/2007 | 09:44 | מאת: ליאור

קודם כל תודה על עזרתך....ושאלתי היא כזאת: אני בחור בן 30 שביצעתי השתלת שיער לפני כשנתיים,בסה"כ אני מרוצה מהתוצאות יש לציין ש75-% מהשיער שעל ראשי הם של ההשתלה,כלומר יש שיער על כל הראש אך הצפיפות השיער קטנה,הייתי מעוניין לדעת האם טיפול בפרופסיה או במינוקסי יגרום לי לצמיחת שיער מחודשת וצפיפות גדולה יותר של שיער גם באיזור המושתל .וגם בכל חלקי הראש... תודה ליאור.

29/10/2007 | 11:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ליאור, קשה לי לענות לך בלי לבדוק את שיערך.יכול להיות שהטיפול יוכל לעזור לך עם השיער הקיים, לא המושתל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות