האם אפשר לשלב פרופסיה ומינוקסי?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/10/2007 | 16:20 | מאת: יבגי

שלום ד"ר גינזבורג. לפני כשנה הייתי לוקח פרופסיה וזה היה גורם לי לתופעות לוואי מוזרות מאוד שפגעו לי באיכות החיים. עכשיו החלטתי לנסות שוב לקחת פרופסיה והפעם משום מה אין לי שום תופעות לוואי שהיו לי לפני שנה. השאלה שלי האם אני יכול לשלב ביחד,לקחת גם פרופסיה וגם מינוקסי בהתזה? האם האחד יכול לסתור את השני? תודה.

29/10/2007 | 09:33 | מאת: עופר

אני משלב וזה עובד יופי. היה תקופה שניסיתי רק מינוקסי וזה לא עזר, ואז עברתי לפרופסיה שמאוד עזרה. הכי טוב זה שניהם.

29/10/2007 | 11:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אבגי, אפשר לקחת את שניהם, הם פועלים בשני מנגנונים שונים ואין סתירה בינהם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות