שלום דוקטור

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/10/2007 | 14:01 | מאת: שלום

אני בן שמונה וחצי ולמרות גישתך אני עדיין נוטל פרופסיה. לדעתי זה יעיל יותר במיוחד שאני בטוח שכיוון הנשירה היא התקרחות . יש לציין שמראה השיער עדין מלא עוד לפני שהתחלתי והיה מפרצים קטנים אך גם בהם היה שיער בלודיני דליל אני נוטל פרופסיה כבר חודשיים ויום וראיתי צמיחה מחודשת באיזור השערות הבלודנדיניות במפרצים. במקום השערות הבלונדיניות צמחו שיערות שחורות חדשות 1.האם זה סימן לייעול הטיפול? או שבשלב זה אין לראות עדיין תוצאות? ו 2. אשמח אם תרחיב דעתך מדוע אין להשתמש בגיל מוקדם זה בתרופה הנ"ל

29/10/2007 | 11:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שלום, רק לאחר שנה ניתן לראות את התוצאות של הפרופסיה. השימוש בתרופה תלוי במצב של ההתקרחות. בגילך רק אם יש צורך בכך ורופא העור ממליץ על הטיפול בפרופסיה, כדאי לטול אותה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות