לחץ...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/10/2007 | 21:34 | מאת: אלון

שלום ד"ר, יש לי נשירת שיער מזה מ"ס חודשים ומשיטוט באינטרנט הבנתי שאחד הגורמים הוא גם תקופות של מצבי לחץ, דכאון וחששות מרובות. אכן בחצי השנה האחרונה אני חווה תקופה כזו עקב בעיה במשפחה. רציתי לשאול האם שיער שנשר עקב בעיות אלו יצמחו מחדש בהמשך כשהתקופה הלא טובה שלי תחלוף? או שמא בגלל הלחץ והחששות מה שכבר נשר לעולם לא יחזור? אודה לך על תשובך אלון

22/10/2007 | 21:43 | מאת: אלון

שכחתי לציין שאני בן 25 וכן מזה כחודש וחצי אני נוטל פרופסיה כדור אחד ביום וזאת עקב הנשירה, בהמלצת רופא. בינתיים אין עצירה בנשירת השיער. אשמח לקבל תשובה מההודעה הראשונה. תודה רבה על העזרה אלון

23/10/2007 | 13:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלון, מצבי לחץ עשויים לגרום לנשירה, ולעיתים השיער שב לצמוח, זה מאוד אינדבדואלי. לגבי הפרופסיה, אני ממליץ לך לצלם את שיערך ולטול ממנה לפחות שנה על מנת לראות את התוצאות. כדאי להשוות בין התמונה שלפני לבין תמונה שתצולם לאחר שנה. ראוי לציין, כי הפסקת הנשירה ניכרת בד"כ לאחר חצי שנה של נטילת התרופה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות