כניסה להריון וטיפול נגד נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/10/2007 | 20:27 | מאת: ענת

אני ובעלי מנסים להכנס להריון מזה 3 חודשים - חווה נשירת שיער דרמטית לאחר הפסקת גלולות ( הפסקתי מאחר ואני מנסה להכנס להריון ) בדיקות דם +הורמונליות - תקינות !!! איזה טיפול אסור לי לקחת בתקופה זו בה אני מנסה להכנס להריון ? נשירת שיער חזקה מאד....השיער ממש נהיה דליל

22/10/2007 | 13:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ענת, הנשירה שאת חווה כנראה נובעת משיבוש הורמונאלי כתוצאה מהפסקת הגלולות. אם את רואה שזה ממשיך, כדאי להיוועץ עם רופא. בכל מקרה, בתקופת הריון אין כל כך פתרון, בגלל המגבלה של שימוש בתרופות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות