בדיקה מקרוסקופית - האם כדאי ?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/10/2007 | 20:10 | מאת: אנונימית מודאגת

אני בת 35 , ללא ילדים הפסקתי גלולות לפני 8 חודשים ומאז קיבלתי רק פעם אחת מחזור , מזה 3 חודשים באל וסת בחודשיים האחרונים - נשירת שיער דרמטית תוצאות בדיקות כימיה בדם : בלוטת תריס ,המוגלובין,מגנזיום , B12 ועוד- הכל תקין copper - 104 prolactine - 187 testosterone total - 2.2 dhea-s - 2.39 על פניו- תוצאות תקינות , גם ההורמונים שנבדקו לעיל הוצע לי ע"י מומחה העור לעבור בדיקה מקרוסקופית ( לא כלול בסל ) - שאלותי- מעבר לעלות - מהו הטיפול שיוצע אם הנשירה הינה הורמונלית בהתחשב בכך שאני מעוניינת להכנס בשנה הקרובה להריון ??? האם ישנו תכשיר ו\או טיפול שמסוכן להריון או להריון לעתיד הקרוב? לאור אל וסת נראה לי שהנשירה נובעת מהפסקת הגלולות אך הפסקתי אותן לפני 8 חודשים ורק בשלושה חודשים אחרונים אני שמה לב לנשירה דרמטית ... מה אתה מציע ? לעשות את הבדיקה למרות מגבלות בטיפול אפשרי - הורמונלי + רצון להכנס להריון ?

22/10/2007 | 13:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אנונימית מודאגת, יכול להיות שהנשירה שאת חווה נובעת מהפסקת השימוש בגלולות. ניתן לבצע את הבדיקה. הטיפול תלוי במצבך, ישנם טיפולים שאינם קשורים להריון.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות