התקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/10/2007 | 15:16 | מאת: אלי21

שלום ד"ר אלכס, שמי אלי בן 21 . יש לי תופעה מזה שנה וחצי של נשירת שיער. רואים באופן ברור ,שיש לי שיער נושר. אני מותיר שיער אחרי ,לא משנה היכן ואיפה אני נמצא. במקרה ואני מעביראת היד על כל הראש שלי,אני מוצא בין אצבעותי שיער ראש . כיצד ואיך מטפלים בבעיה . אני מכיר ושמעתי על תרופות שאני חייב לצרוך וכל עוד אני מפסיק ,אני נאלץ לשלם את המחיר והוא נשירת השיער. מה הפתרון היעיל לטעמך ? תודה רבה.

21/10/2007 | 10:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלי21, לצערי אינני יכול לתת לך פתרון דרך האינטרנט לבעייה. אני ממליץ לגשת לרופא עור לאבחנה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות