התחלה של התקרחות תורשתית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/10/2007 | 18:30 | מאת: מתן

ד"ר שלום, אני מתן בן 21 ומאז גיוסי לצבא התחיל אצלי נשירת שיער והתקרחות(כלומר לפני 3 שנים)אני עכשיו לקראת שחרור ואני רואה תמונות מהטירונות איך השיער עוד היה במצב נורמלי. עכשיו נוצרו אצלי מפרצים בצדדים ונשירת שיער רבה בקיצור מתחילה התקרחות-שהיא כנראה גנטית(אבי התחיל להקריח גם בגיל הזה וכיום כמעט קירח לחלוטין) שאלתי האם אפשר וכדאי עכשיו, כל עוד התהליך בתחילתו לעצור את זה?על איזה תרופה אתה ממליץ..אני רואה לפי פירסומים שפרופסיה זה הדבר שמוכח הכי טוב אבל יש גם את הHR רוטס הטבעי בחנויות טבע.. צריך את דעתך. בתודה,אופיר

21/10/2007 | 10:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מתן, אני מציע להתייעץ עם רופא עור לאחר אבחנה. אני לא יכול להמליץ על טיפול בלי לראןץ במה מדובר. אני חושש שרוטס לא יעזור לך בנושא הההתקרחות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות