טיפול אידאלי בהתקרחות גברית תורשתית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/10/2007 | 02:52 | מאת: יוגב

אילו תכשירים (דקל ננסי, רוטס, מסרק לייזר...), אם בכלל, כדאי לשלב בנוסף לטיפול בפרופסיה ומינוקסי? צא מנקודת הנחה שכסף לא מהווה שיקול ואני מעוניין בטיפול הטוב ביותר שקיים כיום. בבקשה כלול בתשובתך גם דברים שלא הוכחו עדיין כיעילים מעל לכל ספק אבל שמנסיונך יש סיכוי שעוזרים (יכול להיות שיוכח בעתיד שהם כן יעילים ואז נצטער שלא השתמשנו...)

18/10/2007 | 11:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יוגב, מנסיוני הדברים שציינת אינם יעילים, פרט לטיפול במינוקסי והפרופסיה.

19/10/2007 | 23:50 | מאת: משתמש

כמי שהשתמש שנה בפרופסיה שנכשלה אפילו לעצור את הנשירה, אני כרגע על אבודארט (דוטסטרייד) שחובה לציין כי אינה מותווית לטיפול בהתקרחות אך יש לה fda לטיפול בבני אדם רק לערמונית כמו הפרופסיה (פינאסטריד), תרופה מעכבת DHT יותר מהפרופסיה. לשמחתי זה כן יעיל אצלי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות